Ieri au fost făcute publice versiunile finale localizate a sistemului de operare Windows 8 (RTM) pentru abonaţii MSDN şi TechNet. Acestea fiind disponibile în mai multe versiuni, printre ele numărându-se: English, Arab, Bulgarian, Chinese, Czech, French, German, Italian, Polish, Portuguese, Romanian, Slovak, Spanish, Swedish, Turkish. Totodată au fost făcute disponibile şi două imagini cu pachete lingvistice (pe care le voi posta azi, într-un nou post, dar din care voi uploadat doar următoarele limbi: Romanian, Swedish, Italian, French, Hungarian, Russian. Totuşi, dacă doriţi alte limbi puteţi descărca imaginile .iso care conţin pachetele lingvistice folosindu-vă de link-urile de mai jos:
LINK-URILE AU FOST STERSE, SE RECOMANDA DESCARCAREA SAU ACHIZITIONAREA WINDOWS-ULUI 8 DE PE SITE-UL MICROSOFT!
gherghisan nelu
16/8/2012 04:26:15 am

Se pare ca acest windows 8 rtm este enterprise. Gasesc oare pe site-ul oficial de la microsoft si windows 8 pro rtm? Multumesc pentru tutorial. Am descoperit recent adresa dumneavoastra si apreciez munca de calitate pe care o prestati.

Reply
16/8/2012 05:11:38 am

Multumesc, care din imaginile .iso le-ati verificat, ENG sau RO? Forumul de pe care am luat link-urile mentiona ca imaginile iso sunt Core/Pro... De asemenea va multumesc pentru cuvintele frumoase adresate muncii depuse pentru acest blog.

Reply
gherghisan nelu
16/8/2012 02:42:07 pm

Am instalat mai intai varianta pro luata de pe torente. Avea nevoie de key si activare. M-am descurcat. Functiona impecabil. Apoi am testat varianta enterprise oferita in mod oficical de catre microsoft. Nu are nevoie de key si nici de activare. Este activat din start. Am aflat intre timp ca varianta enterprise contine varianta pro plus alte cateva chestii preintre care si Windows to Go cu care se poate face stick bootabil. Oferta este ptr 90 de zile dar... nu scapa el nereinstalat atata timp. :)))))))))

Reply
16/8/2012 10:38:03 pm

Ma tem ca versiunea Enterprise (cea cu 90 zile) are timebomb, nu va putea fi activata dar e posibil sa apara un timebomb removal ....

Reply
sicilianul1
17/8/2012 10:05:11 pm

Offf, si eu tot pt. 90 de zile am Win-ul activ dupa care BOOOMM !
Sper sa apara timebomb-ul removal !!!

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.