Indestructibilul tracker pentru torrente The Pirate Bay a fost oprit azi, pentru câteva ore din cauza unor raiduri ale poliţiei la serverele de file-sharing din 14 ţări Europene, în această dimineaţă. TorrentFreak, unul dintre cele mai populare site-uri cu noutăţi despre trackerele cu torrente a raportat că ţinta principală a fost ISP-ul serverului Pirate Bay din Suedia, unde poliţia a încercat să găsească două adrese IP specifice. Mai multe raiduri au avut loc în oraşe din Suedia, incluzând unul la o universitate.

Totuşi, The Pirate Bay împarte un host în Suedia împreună cu WikiLeaks, ceea ce indică că aceste raiduri nu au de a face deloc cu acel site, de aceea proprietarii trackerului The Pirate Bay au fost nevoiţi să multe serverele într-un bunker subteran pentru a i se proteja secretele.

Calculatoarele şi serverele au fost oprite, iar 4 persoane au fost interogate dar nu se ştie pe moment dacă acei oameni au vreo legătură cu The Pirate Bay. Printre ţările în care au avut loc raidurile se numără, Norvegia, Belgia, Olanda, Germania, Marea Britanie, Ungaria şi Cehia. Între timp se pare că site-ul The Pirate Bay este din nou online şi totul funcţionează normal.
iceboy2010
7/9/2010 03:31:58 am

Numai in Romania nu au fost :))

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.