Microsoft Office 2013 RTM este disponibil pentru download abonaţilor MSDN şi TechNet. Am testat personal versiunea finală şi pot spune că este stabilă, rapidă şi aduce ceea ce au aşteptat mulţi utilizatori – themes. Office 2013 RTM este acum disponibil în cele 3 culori clasice cu care v-aţi obişnuit până acum în versiunile anterioare (şi care le puteţi observa în imaginile de mai jos). Totodată au fost adăugate şi alte background-uri pentru aplicaţie (eu o prefer pe cea cu steluţe). Deşi v-am obişnuit până acum cu linkuri pentru download ale produselor Office am decis să nu postez nimic momentan, până în momentul în care Microsoft va face suita disponibilă pentru publicul general (o veţi putea descărca de aici în noimebrie, în secţiunea Download -> Software). Al doilea motiv pentru care nu am postat un link de download este că suita necesita un key pentru a putea fi activată iar folosirea acesteia în momentul de faţă vă va fi puţin imposibilă (aşadar recomand să folosiţi în continuare Customer Preview).

UPDATE - 10 februarie 2012:
NU MAI CERETI LINK PENTRU DOWNLOAD! In momentul in care imi voi termina lucrul la site, si voi finaliza un Download Center care imi va placea voi posta link-ul pentru download al suitei Office. Pe deasupra mai am si o viata personala de care trebuie sa ma ocup. Imi cer scuze ca tot aman link-ul dar voi incerca sa rezolv asta pana la sfarsitul lunii februarie. Pana atunci descarcati-l de aici daca vreti!
Iceman
30/10/2012 08:58:46 am

OMG, iubesc noul look al site-ului :D esti un geniu.

Reply
30/10/2012 12:53:17 pm

Ideea apartine celor de la Microsoft :) ma bucur ca iti place, sper sa o pot imbunatati pe parcursul urmatoarelor zile :)

Reply
EVANdersar
18/1/2013 11:58:44 pm

spuneai ca pui la download iso,dar nu le vad....

Reply
1/8/2013 08:58:59 pm

That was so thoughtful of you Vlad, to inform us about the Microsoft Office 2013 RTM. I am eagerly waiting for the official release of the Office suite. I do hope that It will happen soon enough without any further delay.

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.