myPlayer e un player pentru desktop creat special pentru a oferi o experienţă Modern UI care poate reda fişiere audio şi video. Ar putea fi folosit pentru a înlocui Windows Media Player care din păcate, a ramas la fel pe Windows 8. Partea cea mai bună e că aplicaţia a fost dezvoltată de un român şi că aceasta funcţionează şi pe Windows 7. Pentru a rula fişiere .mkv de exemplu, este nevoie să aveţi un pachet de codec-uri suplimentare instalare (ca exemplu: K-Lite Codec Pack). Dacă doriţi să îi oferiţi o şansă vizitaţi site-ul de mai jos şi descărcaţi-o. Eu unul o ador şi o voi folosi ca singurul player video/audio pe desktop.
gherghisan nelu
4/9/2012 02:12:44 am

Am incercat acest program pe windows 8 enterprise si nu a mers. Descarc de la aceeasi adresa o arhiva, o dezarhivez cu programul implicit al windows-ului, imi da doua fisiere setup si myPlayer Setup. Am incercat sa le execut pe amandoua si de fiecare data imi apare "windows protected tour pc / windows smartscreen prevented an unrecognized app from starting. running this app ,ight put your pc at risk". Aveti o solutie pentru mine? Chiar vreau sa incerc acest player .Arata foarte bine. Multumesc.

Reply
gherghisan nelu
4/9/2012 02:15:11 am

Am reusit imediat dupa redactarea acestui text. Era ascuns dupa "more info" un "run anyway". Multumesc.

Reply
gherghisan nelu
4/9/2012 02:55:42 pm

Cred ca intre timp ai renuntat la acest player. Interfata extrem de atragatoare nu e suficienta. E incomplet si plin de bug-uri.

Reply
4/9/2012 09:50:18 pm

Eu inca il folosesc... Din pacate Adrian a anuntat ca urmatorul release nu va mai putea reda fisiere video dar va aduce suport pentru Windows XP... eu cred ca voi ramane pe versiunea 1.3 deoarece il prefer mai mult ca video player decat music player.

Reply
Adrian
5/9/2012 09:14:34 pm

Intradevar are ceva buguri deoarece C# nu e un limbaj foarte complex si singurul care programeaza si testeaza efectiv sunt eu. Sincer, nu va sugerez sa-l aveti setat ca player implicit...deoarece sunt alternative mult mai bune (ex: AIMP). Eu am facut acest player ca sa demonstrez ca pot mai mult decat un design in Photoshop (Design stiu multi sa faca, dar multe nu pot fi implementate) si as dori ca acest program sa ajunga la Microsoft, sa vada cum se face cu adevarat un player!

juannito
25/10/2012 10:46:33 pm

De unde pot descarca versiunea 1.3?...versiunea pe care o am eu nu reda fisierele video.Imi place mult player-ul

28/10/2012 07:03:35 am

@juannito , am actualizat post-ul cu noul link catre pagina lui Adrian :)

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.