În luna octombrie a anului 2009 au apărut primele detalii despre Windows 7 Service Pack 1, în acel timp având build-urile 7656.0 respectiv 7664.0! Începând din acea lună, Microsoft a pornit dezvoltarea intensivă a primului Service Pack pentru Windows 7, folosindu-se de feedback-ul oferit de membrii abonaţi ai site-urilor MSDN si Tech-Net!

Progresul Windows-ului 7 Service Pack 1 a început să prindă rădăcini în luna Septembrie 2009, atunci când a atins faza Readiness Milestone. În noimebrie – decembrie 2009, un al număr de versiuni Pre-Escrow Beta SP1 au fost obţinute de parteneri pentru a asigura şi monitoriza dezvoltarea Beta pentru Service Pack. Acum, în ianuarie 2010 se lucrează încă la versiunea Pre-Escrow, aşteptându-se o versiune Escrow finală undeva la începutul sau sfârşitul lunii martie.

În aceeaşi perioadă, Escrow va deveni disponibil pentru parteneri continuându-se dezvoltarea build-urilor în luna Aprilie iar la sfârşitul aceleiaşi luni primul Beta va deveni disponibil pentru Public, sau cel puţin acesta este planul celor de la Microsoft! O versiune RC1 va urma undeva în vară iar în toamnă o versiune Pre-RTM urmând ca versiunea finală să apară undeva prin luna noiembrie 2010.

Imediat după aceasta Microsoft va continua dezvoltarea unui Service Pack 2 folosindu-se de feedback-ul primit de la partenerii care îşi vor primi versiunea RTM în luna octombrie 2010, cu o lună mai repede decât release-ul public. Acum, versiunea winmain pentru Windows 7 se află la build-ul 7696.0.100115-1725 iar versiunea SP la 7601.

Trebuie să mai menţionez că adolescentul Francisco Martin obijnuieşte să posteze pe site-ul  MuyWindows imagini false cu Build-uri neexistente. Imagini modificate probabil în Paint sau Photoshop. Mulţi alţi administratori care nu au înteles încă timpii şi stadiul în care se află Windows 7 Service Pack 1 au postat pe site-uri aceste imagini! Ţineţi minte sunt doar nişte imagini modificate! Windows 7 SP1 NU ESTE DISPONIBIL PENTRU PUBLIC şi nici nu a fost scurs pe internet, de îndată ce un build genuine va deveni disponibl pentru download va fi postat aici pe site. Mai jos puteţi vizualiza imaginile modificate de Francisco cunoscut şi sub numele de spain08! Acesta s-a mai folosit şi de alte imagini apărute pe internet, modificându-le astfel încât să primească credit pentru postarea lor pe internet, la fel cum a făcut cu Windows Live Wave 4 (Decembrie 2009), Microsoft Kodu (Ianuarie 2010) şi Windows 7 RTM (în luna Aprilie 2009).

UPDATE: Ce nu înteleg eu e de ce chiar şi Softpedia a postat aceste screenshot-uri şi le consideră reale! Imaginile de la instalare sunt modificate în Paint iar, în winver este afişat tag-ul Service Pack 1, la fel şi în proprietăţile de la Computer! Acestea pot fi afişate prin trei modificări simple în Registry! Softpedia mai raportează că Service Pack 1 se află undeva intre build-urile 7600.20500 şi 7600.20700 ceea ce e absurd deoarece eu folosesc deja Windows 7 Build 7600.20591 şi sincer nu văd nicăieri tag-ul Service Pack 1 - Francisco are build-ul (aşa zis-ul SP1) cu numărul de build 7600.20588. E simplu, aş putea introduce acest tag in Registy şi să mă laud tuturor că am Service Pack 1. Spre deosebire de alte site-uri eu încerc să ofer informaţii cât mai reale şi să nu amăgest utilizatorii Windows cu informaţii false despre viitoarele release-uri!

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.