Microsoft a anunţat vineri că nu v-a mai distribui Windows 7 E în Europa. Săptămâna trecută, compania Redmond a propus lansarea unui site care avea să contină mai multe browsere pentru ca utilizatorii Windows să aibă din ce alege, având pe acesta o varietate de browsere incluzând Internet Explorer. Micrsoft nu va mai aştepta ca Comisiunea Europeană să accepte această decizie de a anula Windows 7 E şi au hotărât să distribuie Windows 7 în Europa cu implementarea acestui site.

Compania a propus să distribuie Windows 7 în Europa fără un browser, dându-i numele „E”. Dar chiar şi aşa Microsoft nu au fost satisfăcuţi în final. Potrivit celor de la Cnet, cei care au comandat copii Windows 7 E, care evident avea preţul mai mic decât versiunea originală, vor primi disc-ul complet, distribuit în toată lumea.
StelistCristi
2/8/2009 08:38:00 am

Bine că au renunţat la Windows 7 E. Era nasol fără să ei un browser preinstalat pe calculator. Măcat şi dacă se mai făcea Windows 7 E putea după instalarea Windows-ului să facă să apară o fereastră, prin care utilizatorul să-şi aleagă browser-ul favorit. :)

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.