Un nou build al suitei Microsoft Office pentru Mac OS şi-a făcut apariţia pe site-ul Microsoft Connect. Ajuns în stadiul Beta 3 acesta aduce multe schimbări deşi Microsoft a anunţat că s-a găsit o problemă în VBA iar această funcţie nu funcţionează deloc în Beta 3. Au făcut disponibilă versiunea în acest fel deoarece nu este destul timp disponibil pentru rezolvarea ei deoarece Beta 2 v-a expira foarte curând. Oficialii Microsoft au mai menţionat că vor posta un fix pentru problemă de îndată ce unul va fi disponibil. Odată cu noul build, veţi avea nevoie şi de un key nou pentru activarea acestuia!

Nu voi posta pe site link-ul pentru download deoarece majoritatea dintre voi folosiţi sistem de operare Microsoft Windows aşa că un build Office pentru Mac nu vă va fi de folos! În plus aveţi nevoie de key genuine pe care îl puteţi primi doar pe Microsoft Connect pentru activarea şi instalarea produsului. Mai jos am postat nişte imagini ale suitei Office!

O să ma folosesc de acest post să menţionez că Microsoft a compilat build-ul 6.1.7601.16560.win7sp1_beta.100524-1800, care este acum cel mai recent build din ramura Service Pack 1 pentru Windows 7 si Server 2008 R2. Acest build a fost compilat în data de 24 Mai la ora 18:00 şi este foarte probabil să fie anunţat că Beta 1 Public care va putea fi descărcat de pe site-ul Microsoft începând cu luna Iunie!
Grigore
26/5/2010 04:55:25 pm

Super tare acest office. Sper sa iasa cat mai repede versiunea finala sa il pot instala.

Reply
3/6/2010 12:39:02 am

ha?chiar?super tareee:D:D:D:D:X:X

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.