Versiunea RTM Escrow (RTM Intern) a suitei Office 2010 şi-a făcut apariţia pe trackerele cu torrente. Apărută ieri, 4 Februarie 2010 pe Microsoft Connect, ea poate fi descărcată acum folosind unul din torrentele de mai jos! Momentan nu a apărut pe internet nici un serial number care poate fi folosit pentru a putea instala suita deci nu are nici un rost să o descărcaţi. Nu pot da mai multe detalii deoarece nu am reuşit să instalez versiunea. Build-ul final este aşteptat undeva în lunile următoare, asta în caz ca Microsoft nu va distribui acest release ca versiune finală.

Download Office 2010 RTM Escrow x86
Download Office 2010 RTM Escrow x64

Download Office 2010 RTM Escrow x86 [TRIAL] (Nu necesită key la instalare!)
Download Office 2010 RTM Escrow x64 [TRIAL] (Nu necesită key la instalare!)
Gresesti
5/2/2010 07:13:07 am

nu e rtm escrow e rc toata ziua.
si spun asta pentru ca am primit-o spre testare pe connect

Reply
5/2/2010 08:00:47 am

Da, e catalogat ca RC pe Connect dar ca RTM Escrow de WZOR si SoLoR (persoana care a postat torrent-ul pe internet)! In momentul in care am scris articolul acesta era catalogat ca fiind Post-RTM si RTM Escrow si in nici un caz RC! oricum se zvoneste ca va fi ultimui build inainte de release-ul final! iar License Agreement zice clar RTM nu RC!

Reply
vasile
5/2/2010 08:46:54 pm

Se poate achizitiona serial? Presupun ca nu. Atunci cine poate utiliza acest office si in ce conditii? Multumesc!

Reply
5/2/2010 09:22:47 pm

Deoarece programul nu a ajuns inca la versiunea finala, nu se poate achizitiona o licenta! Daca voi da peste un serial number pentru acest build il voi posta aici!

Reply
iar gresesti
5/2/2010 11:08:43 pm

iar gresesti. eu din cate stiu connect e proprietatea microsoft si as paria mai degraba pe ce spune purtatorul de cuvant al firmei de la care voi achizitiona produsul decat pe ce spune un oarecare site de pirati si o persoana de care nu am auzit nimic.

Reply
5/2/2010 11:15:47 pm

in primul rand oricine stie ca, Connect e proprietatea celor de la Microsoft, la fel ca si MSDN si TechNET! Oricum daca vad ca te tot oftici ca scrie RTM Escrow si nu RC, si zici ca gresesc de ce te mai obosesti sa intrii aici pe site?

Ar mai fi ceva... persoana de care "nu ai auzit nimic niciodata" e cea care a postat majoritatea build-urilor de Windows 7, Office 2010, si Vista pe internet! asta pe langa Zukona si WZOR! Du-te frate si stai pe Connect, sunt sigur ca acolo nu iti vor oferi link moka pentru download al versiunii "RC"!

Si inainte sa scrii iarasi vreo prostie, nu suport pirateria. Nici unul din fisierele de pe site nu sunt hostate pe WEEBLY.com! Iar key-ul pe care il promisesem mai sus, e un bypass pentru instalare care ofera perioada de 30 zile, in nici un caz un membru Connect nu isi va leakui key-ul pe internet pentru ca fiecare serial are un numar limitat de activare! Eu unul nu m-as risca.

Reply
gresesti din nou
5/2/2010 11:50:01 pm

wzor ziceam ca e site de pirati. solor nici macar nu a fost acceptat pe connect sa testeze rc-ul. build-ul asta l-a luat de la altcineva. si nu-i vorba ca are numar limitat de activare ci ca fiecare key este distribuit unei anumite persoane. si n-o sa-i pice bine testerului faptul ca microsoft ii vede pe net key-ul ratacit asa capul lui.
nu te acuzam de nimic. situ-l e chiar fain si de aici din Scranton, Pennsylvania nu prea mai gasim asa usor situ-ri romanesti

Reply
6/2/2010 12:00:08 am

da, WZOR e site de pirati, dar totusi, sunt putin mai legali decat site-urile cu torrente pe care se gasesc crack-uri, si loadere, ba chiar si versiuni preactivate de Windows! asta imi place la ei... ne ofera produse Microsoft cu bunul simt de a limita piratarea lor. si da... cum ai zis u, nu ii pica deloc bine testerului care pune key-ul pe net. ms pt vb bune :D super cool , Pennsylvania :D sper ca nu e prea frig acolo, aici in Cluj simt ca MOR! abea pot iesi afara din casa :(

Reply
tot eu
6/2/2010 12:23:49 am

e un frig si aici de ingheata pietrele. e dimineata si sunt cam -14 grade afara, pe la amiaza ziceau la stiri ca vor fi in jur de -3,-4 dar slabe sanse. macar de-ar mai ninge ca e cam putina zapada aici

Reply
24/10/2010 06:59:56 pm

A truth is better than a thousand gold pieces, warm WanLiHan frost, Can deliver a salute, A sweet greetings to my mind, Madly busy days take good care of yourself and LuBao a way from the grasslands, A greeting, bring me fragrant smell. From the north of blessing, let me feel the p recious friendship.

Reply
13/3/2011 05:54:43 pm

you can find what you want to in here,make your life full of color ,it's a perfect website.

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.