Google Chrome Metro este acum disponibil pentru download, dar tind să susţin că sunt dezamăgit de el, cred că era mai bine dacă ni se permitea să ascundem UI-ul aplicaţiei pentru a oferi mai mult spaţiu conţinutului web. Totodată este necesară setarea implicită a browserului Google Chrome pe sistemul de operare, ceea ce ne va face pe urmă utilizarea Internet Explorer 10 Metro imposibilă decât dacă dorim să folosim IE10 implicit din nou. Eu unul voi trece inapoi pe IE10, arata mult mai plăcut şi voi aştepta să văd ce vor rezolva cei de la Mozilla la capitolul Metro.

Descarcă Google Chrome 21.0.0.1171 Dev (folosiţi opţiunea “Set Chrome as default browser” pentru a putea accesa Chrome Metro.)
Iceman
11/6/2012 10:29:23 pm

Dar cam pe cand va fi disponibila si versiunea Metro a celor de la Mozilla ? ca pe unele site-uri am vazut ca ar trebui sa fie lansata in Q2 2012,asta ar insemna cam pe acuma

Reply
12/6/2012 12:22:22 am

Da, deadline-ul ar fi sfarsitul acestei luni... oricum nu se stie cu exactitate cand vor face publica prima versiune, presupun ca va fi inclusa in Nightly 16 desi initial Metro fusese propus pentru release in Firefox 14 Final.

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.