Windows Explorer a fost printre noi de la primul sistem de operare dezvoltat de Microsoft - Windows 1.0 in 1985 (aveţi mai jos câteva imagini făcute de mine acum câteva luni). Cheia succesului este îmbunătăţirea lui dar în acelaşi timp şi satisafacerea userilor cu funcţiile de care dispune. Cu cât este mai uşor de accesat cu atât sistemul de operare devine încetul cu încetul un succes. Uitaţi-vă de exemplu la Windows 7 - s-au vândut aproape jumătate de miliard de copii. 
Anii au trecut iar Explorer a început încetul cu încetul să fie tot mai uşor de utilizat, astfel cum puteţi vedea primele ferestre, în Windows 3.1:
Picture
În Windows XP totul devenise uşor de utilizat:
Picture
Windows 7 - cel mai bine-vândut sistem de operare din istoria IT a venit cu cel mai eficient Explorer. Nu doar eficient ci şi rapid, uşor de utilizat şi destul de atrăgător:
Picture
Totul se va schimba în Windows 8 deoarece Microsoft a luat iniţiativa de a integra interfaţa Ribbon (din Microsoft Office 2007/2010, Paint, WordPad) în Explorer. Noul ribbon vă va permite să accesaţi majoritatea comenzilor disponibile unui animit fişier cu cel mai mic efort posibil. Ce mi s-a părut mie interesată este reintegrarea butonului “Up” în Explorer de care eu personal, nu m-am folosit niciodată în build-urile Pre-release.
Picture
Pentru mai multe detalii vizualizaţi următorul video, sau accesaţi pagina Microsoft pentru a citi mai multe despre noul Explorer (8059.winmain.110729-1857)!

Download Building Windows 8 - Video #4 (low quality)
Download Building Windows 8 - Video #4 (high quality)
Black_Ps`
29/8/2011 11:45:50 am

http://www.stdutility.com/stduexplorer.html e ca Ribbon Explorer dar pacat ca nu e integran in Windows Explorer e separat. Sper sa faci un articol pe seama asta.

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.