În sfârşit, mult aştepta versiune nouă de Yahoo Messenger şi-a făcut apariţia pe site-ul Yahoo, într-un stadiu Beta. Momentan nu sunt multe schimbări faţă de versiunea Pre-Alpha, doar schimbări ale icoanelor din convorbiri. Pot spune că e mult mai stabil, funcţionează audio call şi video call, merg jocurile, etc. Ce ma dezamageşte e că, mă aşteptam de la versiunea Beta să aibă o nouă interfaţă. Skin-urile de Yahoo 9 sunt vechi şi nu chiar „frumoase”, cel puţin, eu unul m-am plictisit de ele. Versiunea Yahoo Messenger Beta 10.0.0.525 poate fi descărcată de aici. Un video al aplicaţiei poate fi vizionat aici, iar mai jos câteva imagini. Enjoy!
warsnno
25/8/2009 09:32:55 pm

tu l'ai instalat arata bine cand apare versiunea finala

Reply
25/8/2009 09:37:34 pm

da, l-am instalat, dar nu imi prea place :( se putea mai bine :( e pacat totusi, ca nu au continuat Yahoo Messenger for Vista, arata bine, si puteau sa il optimizeze sa nu se incarce resursele brusc, la fiecare fereastra de conversatie deschisa. Sa speram totusi, ca vor face schimbari mai mari la asta. pana acum tot ce imi place la el sunt icoanele, audio si video call. cam atat in rest nu mi se pare prea interesant. m-as pune azi sa lucru la un skin pentru el, dar nu promit nimic.

Sa speram, si sa ne 'rugam' ca yahoo vor schimba interfata desi ma indoiesc ca de obicei versiunea beta arata ca versiunea finala. macar cateva skin-uri noi sa aduca :( sau emoticoane mai frumoase ca cele postate de mine in pachetul cu skin pentru Yahoo Messenger 9 din sectiunea Customization.

Reply
26/8/2009 06:39:56 am

nu e nimic oficial ... eu nu vad nimic pe saitul oficial :) mesu` asta e o prostie ... doar se blocheaza in rest nu e bun de nimic :))) si nu e cu nimic mai bun decat mess 9 :)

Reply
26/8/2009 06:48:21 am

Mai jos ai poza :) am incercuit unde e link pentru 10 :) si e mai bun ca 9, era nasol pentru ca in 9 nu poti mari Video Call :) in 10 se poate :) in 9 nu ai Y! Updates, in 10 da. si oricum e Beta, cine stie ce o sa mai aduca nou.

http://i32.tinypic.com/18gk0l.jpg

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.