După cum aţi observat am facut câteva schimbări în template-ul site-ului. Am revenit la un template pe care l-am folosit acum 2 ani dar i-am dat alte culori si l-am facut mult mai “metro” totuşi, schimbările nu au ajuns nici pe deaproape de sfârşit. În ultimele săptămâni am lucrat în Visual Express la o aplicaţie News pentru acest site, din păcate rezultatele nu au fost pe placul meu aşadar am decis să nu public prea curând aplicaţia (cel puţin nu în acest an).

Totuşi, pentru a face mai frumoasă integrarea paginii pe sistemele de operare Windows 8 şi Windows 8.1 (Blue) am decis să adaug suport pentru tile. Astfel, începând din momentul de faţă veţi putea adăuga un “shortcut” al site-ului în meniul de Start folosind Internet Explorer “Metro”: 
Ca bonus, cei care nu vor să folosească Internet Explorer (sau oricare alt browser) prea des dar doresc să citească ştirile de pe site într-un mod care nu necesită accesarea unui browser pot folosi aplicaţia Microsoft Bing News. Tot ce trebuie să faceţi este să adăugaţi link-ul RSS a paginii Archive urmând paşii de mai jos:
http://feeds.feedburner.com/WindowsWorld-Archive
Îmi cer scuze în avans pentru toate neplăcerile de care veţi avea parte pe parcursul următoarelor zile, totodată lucrez şi la suportul pentru telefoane mobile, în acest mod veţi putea accesa site-ul fără a avea probleme de compatibilitate.
bdl
17/4/2013 02:42:59 am

Foarte frumos!Astept noutati in fiecare zi!

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.