Un nou build al sistemului de operare Windows “Blue”, sau mai bine zis Windows 8.1 şi-a făcut apariţia pe internet (nu am catalogat build-ul ca fiind Windows 8.1 deoarece winver arată pe moment tot Windows 8 Pro şi nu Windows 8.1 Pro). De data aceasta într-o “aromă” pe 64 biţi şi bineînteles cu câteva schimbări spre deosebire de primul build apărut acum 3 săptămâni.

Printre noutăţi se numără o fereastră cu setări pentru touchpad şi trackpad, o aplicaţie numită “Files” care este disponibilă şi in 9364 dar nu era înregistrată şi nici pregătită pentru utilizare, aplicaţia “Files” este defapt vechea aplicaţie Skydrive dar contopită cu un file manager local. S-a reintrodus butonul “Apps list” care vă permite să accesaţi toate aplicaţiile din meniul Start, se poate acum sincroniza mult mai multe setări decât în build-ul anterior, acestea incluzând Start Screen layout, browser settings, mouse settings, file explorer settings şi multe altele.

Cu siguranţă puteţi găsi şi alte schimbări, din păcate eu nu voi testa acest build deoarece nu suport arhitectura pe 64 biţi, mi-a făcut o groază de probleme în trecut şi nu vreau să mai trec prin asta prea curând. Doritorii pot descărca torrent-ul posibil de pe piratebay.se , din păcate şi de această dată voi ezita să postez un link pentru download. Noapte bună!

Build tag-ul acestui build este:
6.3.9369.0.flb_partner_out14.130324-1300

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.