Noul build a apărut acum mai bine de 24 de ore, timp în care am testat destul de bine acest build şi pot spune că mi-am făcut o părere destul de rea spre deosebire de celelalte leak-uri. Microsoft a îmbunătăţit noul panou pentru căutare, în build-ul 9374 acesta avea o mulţime de probleme, se bloca, nu afişa rezultatele corecte, se poate spune că s-au rezolvat o mulţime de bug-uri. Totuşi, într-un build nou apar şi noi probleme. Am avut probleme cu instalarea suite Office 2013. Mi-a luat nu mai puţin de 2 ore ca aceasta să instaleze (custom) numai aplicaţia Word. Am testat build-ul şi pe un alt calculator iar acolo procesul a decurs fără probleme, deci nu se pune vorba că acest bug este disponibil pe toate sistemele.
Portarea aplicaţiilor Metro au decurs ca de obicei, fără probleme, Skype a fost actualizat şi el azi la versiunea 1.7.0.141 şi vă permite să lăsaţi mesaje video persoanelor care sunt offline, funcţie inclusă şi în noul Beta pentru desktop cu versiunea 6.5.0.107.
Din păcate nu am reuşit să fac Store-ul să funcţioneze nici în acest build (deşi îmi arată în tile că sunt aplicaţii care nu au fost actualizate). Să fiu sincer, Store-ul nu mi-a funcţionat nici pe 9374 dar reuşisem să îl accesez în build-ul 9364.
Internet Explorer 11 a fost actualizat dar aduce o groază de probleme, majoritatea paginilor web pe care le vizitez se blochează şi tind să inducă un crash în tab-ul pe care acestea sunt deschise, probabil din cauza plugin-ului Adobe Flash.
Nu cred că mai sunt multe de zis deoarece nu e nimic major schimbat la el şi nu are rost să menţionez noutăţile pe care le-am postat în ştirea anterioară. Vă las cu bine şi vă doresc mult succes la testat. Totodată vă doresc şi un Paşte Fericit (puţin mai repede deoarece nu ştiu dacă voi avea timpul să fac asta în următoarele zile).

Iceman
3/5/2013 08:45:10 am

Aici vine si intrebarea mea, daca nu ai reusit sa faci store-ul sa functioneze, cum ai instalat aplicatia Skype ? Vine instalat odata cu Windows-ul ? Ca auzisem ceva zvonuri pe net, da nimic sigur deocamdata.

Reply
8/5/2013 11:02:18 pm

Sideloading :)

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.