Windows 8 va fi mult mai uşor de instalat, accesat, şi folosit decât versiunile precedente. Pentru parteneri, Windows 8 nu va fi doar un sistem de operare nou, ci o platformă pe baza căreia se pot dezvolta noi tehnologii, cel puţin acesta este planul celor de la Microsoft, să scoată o versiune bonus pentru OEM, o versiune pe care vor putea testa componentele înainte de a le scoate pe piaţă.

Windows 8 va aduce noile tehnologii USB 3.0 şi Bluetooth 3.0 care oferă o viteză de copiere şi citire mult mai mare decât versiunea 2.0 disponibilă în Windows 7, Vista şi XP. Sistemul de operare va integra acum şi drivere webcam cu ajutorul cărora vă veţi putea loga pe contul de user cu doar simpla detecţie a feţei, astfel nu veţi mai avea nevoie de parole pentru user.

Partenerii vor putea customiza sistemul de operare specific hardware-ului şi software-ului pe care îl oferă pentru a oferi o experienţă unică pentru useri. Cei care vor cumpăra un PC cu Windows 8 preinstalat vor observa astfel noua valoare a sistemului de operare Windows 8, astfel vor putea să-şi aleagă PC-ul după interesul  şi stilul de viaţă al fiecăruia.

Microsoft încearcă să atingă performanţa în care, în unele cazuri, sistemul de operare să se pornească foarte rapid, uneori chiar instantaneu, fără a mai fi nevoie să aşteptaţi să citiţi un e-mail important sau să accesaţi o pagina web. Când un user verifică e-mail-ul, scoruri ale meciurilor de fotbal, ori va porni o melodie sau un film vor primi cea mai bună experienţă posibilă, în doar o clipă, fără necesitatea de a aştepta încărcarea programului şi a fişierului video care durează uneori până în 10 secunde.

Cu Windows 8 veţi putea înţelege şi controla mai bine PC-ul, vă veţi simţi mult mai confidenţi în legătură cu restaurarea datelor sau încercarea de a rezolva o problemă intervenită prin accesarea unui program incompatibil, fără a mai fi nevoie să apelaţi la Help and Support.

Windows 8 se va putea adapta luminii, cu ajutorul unei camere web, astfel display-ul se va regla automat pentru a face conţinutul de pe ecran mult mai uşor de citit. Viitorul Windows 8 va aduce suport pentru experienţe multimedia premium cum e stereoscopic 3D sau Wireless TV, împreună cu suport pentru 3D TVS şi 3D Monitor, 3D Laptops, 3D Photos, 3D Capable DirectX Games...

Colectarea de feedback se va face începând cu versiunea Milestone 1 (M1) care va fi distribuită curând partenerilor OEM.
Picture

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.