Urmând publicitatea făcuta de Microsoft produsului Windows 7 în care s-a folosit produse alimentare, ca de exemplu prăjitorul de pâine Windows de luna trecută, a apărut acum prăjutura Windows 7 în China. Putem doar presupune că va fi ambalată în fiecare copie piratată de Windows 7 pentru a satisface foametea din timpul instalării sistemului de operare.

În Europa, prăjitura va fi vândută necoaptă. Pentru a promova competiţia, Comisia Europeană vă sfătuieşte să alegeţi un cuptor cu microunde în care o veţi putea prăji.

Pentru cei care nu şi-au dat încă seama despre ce este vorba… Cookie nu se referă aici la prăjitură ci la fişierele care vă vor stoca datele personale în ele, după care se vor trimite prin serviciul de internet atacatorilor. Vreau să spun că răufăcătorii lucrează la versiuni piratate de Windows 7 care vor conţine malware şi internţionează să le uploadeze pe internet. Vă rog să descărcaţi doar imagini ISO verificate şi daca este posibil să cumpăraţi Windows-ul original de la un magazine din apropiere, imediat ce este disponibil.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.