Un bug critic, preanumit de alţii „Apocalipsa” a fost descoperit în Windows 7 RTM. Bug-ul porneşte atunci când rulaţi comanda chkdsk – care face sistemul de operare să consume cât mai multă memorie RAM până într-o circumstanţă specifică în care întră în BSOD (despre care cred ca e doar un feature în Windows 7 în loc de un bug Windows). Chris123NT a postat pe blogul lui informaţii despre bug şi cum că „Microsoft ar putea amâna data lansării Windows-ului 7”.

Steven Sinofsky de la Microsoft a anunţat:


„În acest caz, am reporodus crash-ul... Design-ul lui a fost că ceară cât mai multă memorie pentru ca viteza procesului să crească, da niciodată să nu consume mai mult de 50 MB memorie fizică. Presupunem că folosit comanda /r , disk-ul preferă să termine comanda de reparare în loc să o continuie.”

Sperăm că Microsoft va încerca să rezolve această problemă şi va distrbui rezolvarea ei prin Windows Update cel târziu în luna octombrie. Lucruri ca acestea îi pot face pe cei de la Microsoft să se regândească la distribuirea Windows-ului 7 până când acesta ajunge într-un stadiu care le va oferi satisfacţie lor şi consumatorilor.
ady
6/8/2009 03:36:07 am

cat mai repede ca apare 8
si sa nu se faca de Rusine :)) 7

Reply
6/8/2009 09:30:44 am

Ei da, e adevarat ca au inceput lucrul la Windows 8, dar ma indoiesc ca vom primi informatii detaliate despre el in anul acesta. Eu sper sa nu apara nici macar un build din el apana anul viitor. M-am saturat sa fiu tentat sa instalez pe PC fiecare build ce apare. Chiar daca folosesc Virtual Box si VMWare pentru asta, tot sunt tentat sa il folosesc ca Default OS. Nici nu stiu ce mai vreau de la 8... poate un Game Mode, un Windows Media Player mai bun, ce e drept de WMP12 sunt foarte multumit dar vreau ceva mai "colorat" mai dragut cum era WMP11. iar icoanele :| pffff sper sa le schimbe :)). Poate avem noroc si pune efecte mult mai spectaculoase cum ar fi un Flip 3D mai cool, care fasfoieste aplicatiile si window-urile in cerc, am mai multe variante la ce as vrea in minte, dar sunt greu de descris :)). Totusi, vreau si nu vreau, sa apara curand... Oricum, de indata ce dau de informatii confirmate am sa le postez aici :D

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.