Imagini din ceea ce pare a fi Google Chrome OS au apărut pe internet. Menţionez de acum că nu există momentan nici o informaţie care să confirme că aceste poze sunt reale.

Cele şase imagini par a fi primele screenshot-uri ale sistemului de operare în primele stadii Beta. Versiunea este catalogată cu numărul versiunii 0.1.15. Dacă sunt reale, aceste poze indică o asemănare a sistemului Mac OS X, în partea de sus puteţi observa dock-ul care este disponibil în partea de jos pe Mac OS X în loc să aibă un taskbar la fel ca sistemul de operare Microsoft Windows. Dock-ul pare a fi construit cu un Search încorporat, foarte probabil Google Search, şi mai include Google Chrome, Gmail, RRS Feed, Google Maps, un caldendar, YouTube şi o icoană neidentificată, probabil un editor de texte.

Singurul lucru sigur este că Google lucră întradevăr la un sistem de operare, cu un release date nedeterminat pentru un Beta public.
robertdark
17/9/2009 08:30:48 pm

am citit intr-o revista de calc si ziceau cei la Google ca OS-ul lor o sa fie in Cloud.:-? corecteaza-ma daca gresesc.
Cred ca icoana neidentificata e Google News. :-/

Reply
17/9/2009 10:05:14 pm

nu sunt prea multe detalii in legatura cu Google Chrome OS, dar sper sa apara curand un video demo sau macar imagini oficiale, sunt curios ce poate face :)), oricum nu il voi folosi ca sistem primar, prefer 7 si astept cu nerabdare Windows 8. In legatura cu Cloud, da, exista posibilitatea, dar nu e confirmat oficial.

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.