Panda Security, The Cloud Security Company, a lansat recent noua gamă de produse 2010 pentru utilizatorii individuali, care include Panda Antivirus for Netbooks, Panda Antivirus Pro 2010, Panda Internet Security 2010 şi Panda Global Protection 2010.

Noile produse de retail au fost dezvoltate în scopul de a oferi protecţie maximă cu impact minim asupra calculatorului. Bazate pe tehnologiile de scanare direct din Internet, ce definesc conceptul „Collective Intelligence", lansat pentru prima oară în industria securităţii IT de Panda Security cu doi ani în urmă, noile soluţii 2010 sunt cu 80% mai performante decât versiunile anterioare. Noile produse oferă o viteză de navigare îmbunătăţită cu 60%, iar viteza de download a fost mărită cu 40% faţă de versiunile anterioare, consumul reducându-se la doar 8 MB de memorie.


Toate noile soluţii Panda Security includ tehnologia „USB Vaccin", în scopul de a preveni răspândirea anumitor tipuri de infecţii, acestea fiind astăzi o tehnologie folosită frecvent de malware. În plus, soluţiile 2010 incorporează un nou motor euristic, bazat pe semnături generice, care, lucrând atât local cât şi prin intermediul scanării din Internet, cu ajutorul „Collective Intelligence", oferă cea mai mare rată de detecţie împotriva celor mai noi malware şi furtului de identitate.

Panda Antivirus for Netbooks este un produs nou, o soluţie ultra-light pentru utilizatorii individuali, concepută special pentru a asigura protecţia sistemelor portabile netbook-uri, mini-laptop-uri sau ultra portabile. Acest produs include modulele anti-spyware, anti-phishing, anti-rootkits, firewall şi de protecţie a identităţii.


Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.