Pe când eram mai siguri că cei de la Mozilla vor face publică versiunea finală a popularului browser Firefox 3.6 în această lună, suntem loviţi cu şoc de noul update de pe forumurile Mozilla care arată că versiunea a fost amânată pentru începutul anului 2010.

Firefox 4.0 a fost şi el amânat pentru sfarşitul anului 2010 sau începutul anului 2011. Totuşi o versiune Firefox 4 este aşteptată în vara anului următor, aşa că doritorii vor putea testa versiunea cu mult înainte de release-ul final.  Trebuie să mai mentionez că s-au făcut nişte schimbări dramatice ale interfeţei, care nu sunt încă „bătute în cuie” dar se poate spune că browserul final va arăta 90 % la fel ca în imaginile de mai jos!
 


30/12/2009 4:43am

Salutare, sper că nu te superi că am preluat pozele tale, sunt foarte bune :) Voi pune un link spre acest site, doar cele 3 poze le-am pus şi pe Windows 7 Bucharest - http://blog.weebo.ro

Reply
30/12/2009 10:23am

Pân' la urmă nu am mai pus poze că altcineva de pe blog a scris un articol cu Firefox 4 şi a pus poze asemănătoare... ;))

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.