Microsoft a postat un anunţ pentru CNET News în care cofirmă faptul că hackerii au reuşit să crack-uiască activarea Windows-ului 7 RTM Ultimate.

„Suntem conştienţi de rapoarte în care sunt prezente exploit-uri pentru activarea şi validarea Windows-ului 7, şi putem asigura clienţii că Microsoft este decis să îi protejeze împotriva software-ului contrafăcut sau piratat. Recomandăm să nu descărcaţi Windows 7 de pe site-uri neautorizate. Descărcând Windows 7 de pe site-uri peer-to-peer vă expune PC-ul în faţa riscurilor, viruşilor, troienilor şi altor programe malware şi periculoase care vă pot afecta calculatorul permanent, pot duce la pierderea şi distrugerea datelor şi chiar la expunerea indentităţii userilor.”

Evident, Microsoft nu e fericit de ceea ce s-a întâmplat şi a menţionat că sunt decişi să îşi protejeze userii împotriva software-ului contrafăcut sau piratat, recomandă să descărcaţi Windows 7 doar de la surse sigure... În cazul ăsta puteţi avea încredere în mine, hehe. Presupun că Microsoft are câteva trucuri în mânecă... probabil v-a sparge crack-ul cu o zi sau două înainte de release-ul final.

Între timp un alt crack a ajuns pe internet. Acum câteva ore, Orbit32, un uploader foarte activ, a uploadat un crack pentru Windows 7 RTM numit „7Loader”. Mai multe site-uri de file-sharing au menţionat că Release 5 este cea mai recentă versiune.

Crack-ul permite userilor care nu au instalat SLIC în BIOS să actualizeze informaţiile OEM şi să activeze permanent sistemul de operare. Totuşi, nu e încă clar dacă se poate activa versiunile SKU (Home Basic, Home Premium şi Professsional). Se zice că activatorul funcţionează doar pe Windows 7 Ultimate.

Este interesant să vedeţi cât de repede apar crack-urile pe interent înainte ca Microsoft să scoată sistemul pe piaţă. Windows World recomandă să NU folosiţi software piratat pentru a activa ilegal sistemul de operare sau alte programe, şi vă recomandă să cumpăraţi produsele de pe site-urile oficiale. De îndată ce va fi disponibil voi posta un banner pe pagina News prin ajutorul căruia veţi putea accesa pagina de pe care puteţi cumpăra Windows 7 aici în România. Mai jos puteţi vizualiza o imagine a crackului „7Loader”:
 Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.