Oficialii Microsoft au anunţat că versiunea finală a aplicaţiilor Office 2010 au fost compilate şi trimise spre manufactură. O sursă indică, că versiunea RTM a fost compilată în 12 Aprilie 2010, aşa cum am menţionat şi într-unul din post-urile anterioare. Compania Redmond nu a făcut nici un anunţ oficial în legătură cu data exactă în care Office 2010 va ajunge pe piaţă dar se aşteaptă ca aceasta să fie disponibilă în magazine în luna Iunie a acestui an.

Wzor a menţionat că Office 2010 RTM va fi disponibil în orice clipă pentru download (voi posta link spre torrente de îndată ce sunt disponibile) şi a mai notat că versiunile o să fie făcute publice pentru abonaţii TechNet şi MSDN în data de 15 Aprilie. Zukona menţionează că cel mai recent build Office 2010 compilat de Microsoft este 14.0.4763.1000 ceea ce ar putea fi versiunea RTM (Release To Manufacture). Mai multe detalii vor fi postate aici pe site de îndată ce vor fi disponibile împreună cu link-uri de download pentru versiunile 32 şi 64 biţi!

Înainte să termin acest post vreau să vă rog să nu mai cereţi licenţe, key-generatoare şi alte activatoare ilegale pentru software! Windows World nu suporta şi nici nu tolerează pirateria! Recunosc că am folosit software piratat când eram mai mic, dar acum ma limitez la produse trial şi gratuite pentru a nu-mi pune în pericol siguranţa datelor prin folositea software-ului piratat. Voi profita de asta să recomand Microsoft Security Essentials – un antivirus gratuit oferit de Microsoft care cu siguraţă vă va proteja împotriva pericolelor de tip virus şi spyware, recomand folosirea lui împreună cu COMODO Firewall care poate fi utilizat şi descărcat gratuit de pe site-ul COMODO!

UPDATE: Microsoft a anunţat că informatia oferită de Zukona şi WZOR în legătură cu finalizarea Office-ului 2010 este falsă şi că software-ul nu a fost încă trimis spre producţie din cauza unor bug-uri în imaginea .ISO! „Acesta va fi finalizat la sfârşitul lunii Aprilie.” – informaţie oferită de Oficialii Microsoft.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.