Începând din această lună, soluţiile de securitate Kaspersky Lab vor fi disponibile în magazinele Domo din întreaga ţară. Acordul de parteneriat a fost încheiat pentru distribuţia produselor destinate utilizatorilor individuali, Kaspersky Antivirus 2009 şi Kaspersky Internet Security 2009.   

Conform declaraţiilor lui Teodor Cimpoeşu, Managing Director Kaspersky Lab România şi Bulgaria, Domo reprezintă un partener de retail strategic, un pas important în atingerea unei poziţii dominante pe piaţa din România, similară cu cea obţinută în  Statele Unite ale Americii (locul al doilea), Germania sau Spania (primul loc).  

La rândul său, Daniel Scarlat,  Division Manager IT&C Domo, este de părere că parteneriatul cu Kaspersky Lab face parte din strategia de susţinere a segmentului IT&C din portofoliul companiei, întregind oferta de produse şi servicii ale companiei şi având obiectivul de a satisface cerinţele clienţilor din ce în ce mai educaţi şi mai sofisticaţi în domeniu.

Eforturile de marketing ale Kaspersky Lab România se vor concentra în promovarea unor programe specifice, cu rolul de a aduce produsele companiei mai aproape de utilizatorii finali.

Sursa: CHIP.ro

 Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.