Mozilla a schimbat întreaga strategie care va permite dezvoltarea browserului Firefox. Sunt planuri care scot din dezvoltare versiunea 3.7 momentan în stadiul Pre-Alpha 1 al popularului browser, Firefox iar scopul este ca să se continue versiunea 3.6 în care vor fi introduse update-uri pe parcursul acestui an. Această mişcare shimbă modul în care Mozilla lucrează.

În loc să se adauge noi opţiuni şi schimbări ale interfeţei pe parcursul unu an, Mozilla doreşte să facă asta odată la câteva săptămâni. Ce înseamnă asta? Ei bine, înseamnă că ne luăm rămas bun de la Firefox 3.7 (ceea ce mi se pare o prostie deoarece, personal prefer Firefox 3.7a1pre în locul versiunii 3.6 RC). Original, planul a fost  să se finalizeze versiunea 3.6 apoi 3.7 în doar câteva luni cu schimbări majore care aveau să facă interfaţa browser-ului cât mai plăcută pe Windows 7 şi Windows Vista. Aparent, foarte mult lucru a fost făcut cu 3.6 ceea ce a cauzat amânarea versiunii finale pentru acest an.

Se zvoneşte că noul proiect, având numele de cod „Lorentz” va include noul proces de Electoliză a celor de la Mozilla – o metodă care va permite deschiderea tab-urilor în procese separate, la fel ca Google Chrome. Mozilla încearcă să excludă conexiunea dintre browser şi plug-in care va permite browserului să ruleze fără probleme în caz că unul dintre addon-uri se izbeşte de vreo problemă care în mod normal duce la închiderea browserului.
Alex
14/1/2010 11:06:35 pm

De Ce?:((

Reply
EVANdersar
15/1/2010 01:58:03 pm

de ce faca asta Mozzila ?oricum thanks petnru grozavul site ;)

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.