Presupun că mulţi dintre voi aţi auzit de Google Wave aşa ca am să trec direct la subiect, am primit 16 invitaţii Google Wave iar 10 din ele le dau pe site, tot ce vreau sa faceţi este să trimiteţi un mail la adresa windows.ro@gmail.com în care să scrieţi „Doresc să primesc o invitaţie Google Wave” concursul începe în data de 1 Decembrie la ora 10:00 şi se termină la ora 22:00 în aceeaşi zi! E-mail-urile vor fi alese la nimereala de site-ul Random.org aşa că nu voi tolera plângerile din partea celor care nu vor primi invitaţie. Câştigătorii vor fi anunţaţi după ora 22:30. Trebuie să menţionez că voi trimite invitaţia pe ID-ul de pe care imi trimiteţi e-mail-ul. Veţi primi invitaţiile în maxim 24 de opre de la trimiterea lor din cauza procesării încete a celor de la Google Wave. Baftă tuturor!

C
âştigătorii sunt:

1. C
ampan Claudiu
2. Necula Gabriel
3. ITpro
4. Galos Remus
5. M$Boss2009
6. Costel Patriche
7. Popa Razvan
8. bizzareboy
9. M
andrescu Alin
10. soundventure
 


Radu21
01/12/2009 8:51am

Pentru ce invitatii ? eu am deja cont pe google wave si am intrat cu contul de google! Cred ca cine vrea sa intre pe google wave se poate loga cu contul de google. Si despre ce concurs e vorba? da mai multe detalii te rog

Reply
01/12/2009 9:54am

Da tu ai cont dar cei care nu au cont au nevoie de invitatie :) ieri s-au distribuit cate 16 invitatii pentru cei care aveau conturi pentru ca acestia sa aduca la urma lor cat mai multe persoane. Fiecare persoana invitata premeste alte 8 invitatii! Cei care voi sa intre pe Google Wave au prima data nevoie de o invitatie in programul Google Wave Techical Preview, altfel nu se poate intra, de aceea se dau invitatii.

Reply
Costel Patriche
01/12/2009 10:36pm

Merci foarte mult!
Si succes in continuare.
Faceti o treaba buna aici.Bravo!

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.