Era şi timpul ca BitDefender să îşi facă intrarea în testarea Beta cu noua suită Internet Security 2011! Am vrut să testez suita într-un virtual PC dar am decis ca până la urmă să dezinstalez Kaspersky Internet Security 2011 RC (pentru câteva zile) să văd ce poate face competiţia. Imediat după acceptarea termenilor de licenţiere, programul de instalare a început o scanare a PC-ului, după care a continuat instalarea suitei. Procesul de instalare a durat foarte puţin şi a fost foarte uşor de configurat.

Ce aduce nou BitDefender în versiunea 2011?

-          NOU! Un nou proces de instalare mult mai uşor de folosit. Permite instalarea şi configurarea suite BitDefender 2011 fără necesitatea de a reporni PC-ul. Detectează viruşii înaintea instalării suitei în sistemul de operare şi curăţă PC-ul de programe periculoase, viruşi si multe altele pentru a asigura instalarea optimă a aplicaţiei.

-          NOU! Search Advisor – vă anunţă de siguranţa paginilor web atunci când sunt afişate într-un motor de căutare (Google, Bing, Yahoo, etc.), printr afişarea unei iconiţe la fiecare URL.

-          NOU! Firewall Troubleshoot Wizard – ghidează userii şi rezolvă cele mai des întâlnite probleme care apar la conexiunea de internet, imprimantă sau remote office (VPN).

-          NOU! Performance Optimizer – arată care aplicaţii încetinesc PC-ul şi vă sugerează să urmaţi acțiuni care le pot corecta. Optimizatorul include un proces de monitorizare CPU şi RAM care vă arată ultimele 60 de minute din activitatea unei aplicaţii rulate pe PC.

-          NOU! Nivelul de protecţie se adaptează la nivelul puterii de procesare prin ajustarea setărilor pentru a le potrivi cu capacitatea de memorie RAM instalată pe PC şi tipul de procesor. Acesta permite userului să fie protejat tot timpul fără a încetini calculatorul.

-          NOU! Userii Basici şi Intermediari îşi pot customiza interfaţa prin adăugarea shortcut-urilor în secţiunile favorite sau la acţiuni.

 -         ÎMBUNĂTĂŢIT! Smart Schedule – oferă acum performanţă maximă în încărcarea resurselor pentru ca unele procese să poată rula fără a fi suspendate (ex: scanarea la cerere), pentru a elibera resurse pentru alte procese, cum sunt playerele multimedia sau jocurile.

-          ÎMBUNĂTĂŢIT! S-au îmbunătăţit opţiunile de customizare ale utilitarului de tune-up, Easy vs. Custom.

-          ÎMBUNĂTĂŢIT! Selectaţi interfaţa care vi se potriveşte cel mai bine pentru nevoile de securitate, Basic, Intermediate, sau Expert. Majoritatea secţiunilor produsului au fost reconstruite pentru a suporta userii basici şi intermediari.

Aplicaţia poate fi descărcată de mai jos, am postat şi imagini dedesubt pentru a observa mai îndeaproape noile funcţii şi interfaţa fără a mai fi nevoiţi să instalaţi suita.




Download BitDefender Internet Security 2011 BETA 1 x86

Download BitDefender Internet Security 2011 BETA 1 x64

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.