BitDefender 2010 va apărea în curând şi nu sunt doar vorbe. Unele persoane au pus mâna pe un Pre-Beta al versiunii BitDefender şi au făcut câteva screenshot-uri. Aplicaţia va fi compatibilă cu Windows 7 dar nu este sigur că lucrurile vor decurge prea bine între aceste versiuni din cauză că ambele produse (Windows 7 şi BitDefender 2010) sunt încă în stadii de testare.

Noua interfaţă a suitei de securitate este mult mai primitoare şi mai caldă decât cea a versiunii 2009, mai uşor de folosit şi lucrează mult mai rapid decât versiunile anterioare. S-au făcut multe schimbări în versiune printre care se anumără: 

- Arhitectură creeată pentru o mai bună performanţă
- Scanare mai rapidă cu 30% faţă de versiunea BitDefender 2009
- Timp de bootare mai rapid cu 20 de secunde faţă de versiunea 2009
- Vizualizare a interfeţei pentru începători: simplificată prin accesul imediat la acţiunile critice pentru securitate şi zona de ajutor
- S-a îmbunătăţit controlul parental: nou filtru pentru siteuri web care le sortează pe categorii (se poate customiza pe profile) şi aplica control al timpului de folosire a PC-ului.

Cerinţele minime ale noului BitDefender 2010 Beta par să fie destul de mici:

- Spaţiu liber pe hard disk: 450 MB
- CPU: 800 Mhz - RAM: 512 (Windows XP), 1 GB (Windows Vista/Windows 7)
- Sisteme de operare: Windows XP SP2, Vista, Windows 7
- Versiune Internet Explorer: IE6

Încă nu există o versiune disponibilă pentru public dar de îndată ce voi găsi link voi posta aici pe site. Mai jos puteţi vizualiza câteva screenshot-uri:

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.