Chiar dacă nu mă simt deloc bine şi ar trebui să stau în pat, intenţionez să scriu aceste rânduri despre aplicaţia care tocmai am testat-o azi! Până după ora 20:00 când Windows Live Essentials 2011 Final va fi disponibil, puteţi testa o nouă aplicaţie AVG (cel puţin e nouă pentru mine), AVG PC TuneUp poate fi folosit (cu funcţii limitate versiunii trial) pentru a îmbunătăţi timpii de reacţie a sistemului de operare.

Programul dispune de un Disk Maintenance cu ajutorul căruia puteţi face curăţenie şi să defragmentaţi partiţiile, Registry Maintenance cu care puteţi curăţa regiştrii, Free Up Space cu care puteţi şterge fişierele duplicate de pe sistem, System Status care oferă informaţii despre PC-ul dvs. şi despre serviciile activate, afişează aplicaţiile pornite şi fişierele folosite de acestea. Software Control cu care puteţi dezinstala programele instalate pe sistem şi să gestionaţi programele din Startup. Privacy care vă permite să curăţati history-ul salvat pe hard disk de browsere, Windows Explorer şi alte aplicaţii. Privacy vă mai permite să formataţi partiţii şi să ştergeţi fisiere de pe acestea folosit un algoritm pentru a impiedica recuperarea lor. System Tweaks care vă va permite să optimizaţi sistemul de operare. Speed Up Internet care va încerca să ofere un surplus vitezei de download şi upload pe internet. Disaster Recovery, cu ajutorul căruia puteţi recupera fişiere pierdute sau restaura modificările făcute de acest program la sistem.

Download AVG PC TuneUp 2011 (Trial)
aeroasu
19/10/2010 07:30:12 pm

Este copia fidela auslogistics boostspeed 5 http://www.auslogics.com/en/software/boost-speed/

Reply
giuliano
17/11/2010 11:40:54 pm

l-am testat pana acum vreo 2 saptamani de mai multe ori . in general sunt cat de cat multumit de programul acesta de optimizare. singura problema majora e faptul ca dupa optimizare trebuie sa reinstalez windowsul ca de dat reparare la windows sau de revenit la o data ulterioara cand functiona bine , nu se mai poate , pentru ca dracovenia asta de program din cate am observat sterge fisierele ireversibil "log" care apartine de windows si inca cateva fisiere importante fara de care windowsul nu poate porni

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.