Azi, Avast a facut disponibilă versiunea Beta a viitoarei suite Antivirus, Avast 5. Versiunea finală este aşteptată în octombrie, dar nu se menţionează dacă va apărea înainte sau după Windows 7. Am postat mai jos link-ul pentru download al versiunii Avast 5 Free Antivirus Beta iar de îndată ce vor fi şi celelalte două suite disponibile voi edita ştirea şi voi posta link-urile pentru ele.

Suita funcţionează perfect pe Windows XP, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008, şi Windows 7. Trebuie să mai menţionez că această versiune o veţi instala pe propria răspundere. Windows-Ro şi/sau Avast Security nu răpsunde de daunele făcute sistemului de operare deoarece este încă în stadiu Beta. Se recomandă creearea unui Restore Point sau a unui Backup al Windows-ului, înainte de instalarea antivirusului.

Avast Free Antivirus 5.0.70 Beta
Avast Professional  Antivirus 5.0.70 Beta (Coming Soon)
Avast Security Center 5.0.70 Beta (Coming Soon)
Juve
25/8/2009 09:16:08 pm

sall sunt cel caruia i l-ai dat pe fl
o sa il incerc :D
daca gasesc serialul o sa il postez aici :D

Reply
25/8/2009 09:20:48 pm

pentru Avast Free Antivirus 5 Beta nu e nevoie de serial pentru ca e FREE :)) oricum nu cred ca o sa apara seriale pentru Avast beta. E prea repede.

vreau sa te rog sa nu postezi serial aici, daca vrei lasa id-ul tau intr-un post si care vrea versiunea crack-uita iti poate cere personal prin e-mail sau messenger, serialul. in caz ca e vreunul disponibil.

enjoy :D, se zice ca e bun Avast desi prefer Kaspersky 2010, o sa il incerc cand apare Security Suite :))

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.