Pentru cei care s-au săturat de Nero sau doresc să încerce un nou burner pentru CD-uri, DVD-uri sau disc-uri Blu-Ray recomand Ashampoo Burning Studio 2010. Acest utilitar este la fel de bun ca Nero, chiar dacă nu oferă toate facilităţile care, foarte probabil nu le-aţi folosit vreodată. Noua versiune 2010 vine cu ExpertFunctions care vă permite să modificaţi o copie a unui disc CD/DVD/Blu-Ray şi să ardeţi datele pe disc folosind setări avansate. Pe lângă asta Ashampoo Burning Studio poate fi folosit şi pentru imprimarea covere-lor pentru DVD sau CD. Noua versiune suportă peste 23 de limbi printre care Portugheză, Cehă, Germană şi multe altele.

Chiar dacă Ashampoo Burning Studio 2010 nu pare să fie mai nou decât versiunea 2009 el aduce un suport pentru LightScribe şi o nouă culoare a interfeţei. LightScribe este dependent de hardware-ul pentru inscripţionat şi trebuie să menţionez că nu toţi veţi avea nevoia să actualizaţi la noua versiune deoarece nu toate burn-erele CD/DVD sunt capabile să folosească această tehnologie.

1. Pentru a avea acces la versiunea complet gratuită a burner-ului Ashampoo 2010 apăsaţi aici şi înregistraţi-vă. Veţi primi un e-mail cu un link în care veţi introduce următoarele date care sunt obţionale în final primiţi un al 2-lea mail care conţine codul unic pentru aplicaţie.

2. După ce aţi primit key-ul apăsaţi click aici pentru a descărca versiunea 2010 a programului Ashampoo Burning Studio. După care veţi începe instalarea.

Dezinstalaţi orice altă versiune anterioară pentru a evita problemele la instalare şi/sau rulare. Este recomandat să debifaţi „Create ‚The-Page.com’ desktop icon” în timpul instalării. Ashampoo Burning Studio 2010 suportă oficial Windows 2000, Windows XP şi Windows Vista, dar funcţionează perfect şi pe Windows 7 (testat de mine).
kosta
11/10/2009 06:38:04 am

Salutare
Am si eu o mica problema pe care sper sa ma ajutati sa o rezolv. Am intalat si eu Ashampoo 2010, am urmat pasii de inregistrare pe site-ul lor dar cand il pornesc imi apare doar splash-ul pentru cateva secunde dupa care programul se inchide. A mai patit cineva asa ceva?

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.