Microsoft a actualizat acum două zile aplicaţiile din gama Bing (News, Finance, Sports, Maps şi Travel – Weather urmează să primească update-ul în următoarele zile). Acestea au fost concepute să ofere informaţiile necesare utilizatorilor cu sistemul de operare Windows 8 într-o interfată rapidă şi fluidă cu suport tactil făcându-vă mai uşor accesul la noutăţi de ultimă oră.

News – Sunteţi interesaţi în politică, dar foarte puţin interesaţi în divertisment? Ei bine, acum puteţi personaliza ordinea în care coloanele cu ştiri de ultimă oră sunt afişate în aplicaţie. Totodată, noul Bing News vă permite acum să folosiţi şi propriile link-uri RSS făcându-vă mult mai uşor accesul la ştirile de pe site-urile dvs. preferate. Una din cele mai importante schimbări în acest update este bineînteles suportul pentru citire offline. Astfel, puteţi citi oricând ştirile care au fost descărcate ultima dată când device-ul dvs. a fost conectat la internet.
Maps – S-au adăugat mai multe funcţii care vă vor ajuta să găsiţi o cale de a ajunge într-un anumit loc mult mai rapid. Aplicaţia Bing Maps are acum suport îmbunătăţit pentru direcţiile condus, călătorit şi umblat, de asemenea şi notificări actualizate constant despre incidente din trafic, incluzând construcţii şi accidente.
Finance – Nu prea ştiu ce s-ar putea spune despre această aplicaţie, nu m-a pasionat niciodată acţiunile unor companii sau update-urile în timp real a stocurilor Statelor Unite. Ce e nou şi poate fi menţionat este abilitatea de a personaliza graficele interactive.
Sports – Un alt subiect pe care l-am evitat totuşi, nu trebuie să-mi urmaţi exemplul :D Bing Sports oferă acum informaţii despre peste 65 de ligi sportive incluzând fotbal, fotbal american, baschet, rugby, cricket, tenis, sporturi cu motor, baseball, hochei pe gheaţă şi golf.
Travel – Oferă acum conţinut nou de pe Lonely Planet, Former’s şi Fodor’s. Aplicaţia Bing Travel este cea mai bună modalitate de a vă plănui următoarea vacanţă (numai bine mai ales că se apropie vara). Căutaţi atracţii, restaurante şi activităţi, incluzând imagini de inaltă rezoluţie şi panorama 3D. Puteţi cumpăra bilete de avion şi rezerva camere de hotel direct din aplicaţie iar acestea pot fi filtrate după preţ, facilităţi şi multe altele.
Weather – Din păcate această aplicaţie nu a fost actualizată în momentul scrierii acestui mic articol dar pot menţiona update-urile care vor fi incluse. Bing Weather a fost actualizat cu hărţi dinamice care vă oferă informaţii despre temperatură, precipitaţii, radar şi pătură de nori. Totodată, puteţi accesa informaţii despre condiţiile din staţiunile de schii din peste 24 de ţări din toate colţurile lumii.

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.