În premieră în România, pot spune că poate chiar în Europa, dacă nu pe tot globul... În câteva ore va apărea pe piaţă cea mai recentă versiune a produselor Adobe iar eu mi-am petrecut toată noaptea încercând să fac rost de ea, cu chin am reuşit, descărcând aproape 13 GB de date! Pot spune că sunt impresionat de noua versiune deşi am instalat doar Photoshop. O să folosesc aceste 30 zile cu cea mai mare plăcere, fără să pun la îndoială capabilitatea acestui program care cu siguranţă îmi va face lucrul mult mai uşor ca şi CS4. Abea aştept să aflu preţul suitei, iar dacă reuşesc să fac rost de bani, am să cumpăr o licenţă pentru utilitarul Photoshop CS5 dacă nu voi rămâne pe versiunea Trial, iar după ce aceasta va expira, probabil o voi folosi într-un virtual PC, iar după alte 30 zile voi schimba sistemul de operare din acesta. Pot spune că Adobe este una dintre firmele care mă inspiră, Photoshop este un produs complex dar în acelaşi timp, cu puţină perseverenţă unul în care puteţi învăţa foarte uşor să lucraţi. OK gata cu vorba, sper doar că cei de la Adobe au reuşit să îsi protejeze produsul mult mai bine contra activatoarelor ilegale pentru că acest produs îşi merită toţi banii! Mai jos găsiţi câteva screenshot-uri făcute de mine în timpul instalării şi după, atât cât şi link-ul de unde puteţi descărca torrent-ul. Menţionez că acesta conţine 3 imagini ISO a căror capacitate atinge 13 GB.

Download Adobe Creative Suite 5 Master Collection Trial
abcd
17/4/2010 05:33:29 am

wooww..ce dragut pare programelul :)

Reply
daniesy
28/4/2010 07:39:24 am

nu e trial! e pre-release ;)

Reply
28/4/2010 11:44:55 pm

da stiu ca e Pre-Release, doar ca nu am mentionat in post ;) versiunea finala apare in magazine abea luna viitoare, cel tarziu in iunie...

iti poti da simplu seama din imagini ca e Pre-Release deoarece Photoshop-ul are numele de cod pe login screen (White Rabbit)

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.