Vinerea trecută se spunea că Windows 8.1 a fost finalizat, prin intermediul unui fişier WinJS care afişa tag-ul ce includea un număr de build “9600”. A fost confirmat sâmbătă că Windows 8.1 a fost întradevăr finalizat iar RTM-ul a fost compilat cu buildtag-ul 9600.13686.winblue_rtm.130821-1623 şi că majoritatea companiilor OEM au deja acces la el.

Întrebarea tuturor a fost “de ce nu a apărut build-ul pe internet?”. De obicei, de îndată ce companiile OEM au acces la versiunea finală a unui sistem de operare, acesta îşi face cale pe internet într-un fel sau altul, în majoritatea cazurilor, pe un tracker privat care, în final apare şi ca leak public. Totuşi, se pare să nu fie cazul şi de această dată.

Deşi build-ul a ajuns pe unele forumuri private care necesită acces VIP, imaginile iso nu şi-au făcut apariţia şi public. Aparent, Microsoft a avut grijă de această dată ca acele companii cu reputaţie „proastă” care au publicat în trecut sistemul de operare pe internet înainte de o dată predefinită să nu mai primească acest release. Totuşi, începând cu data de 1 septembrie, companiile care au primit deja Windows 8.1 RTM au permisiunea să înceapă să-şi distribuie sistemul de operare. Se aşteaptă ca în jurul acelei date să apară şi un leak public.

Tot ce vă rog este să fiţi răbdători, cu puţin noroc build-ul va fi disponibil pentru download săptămâna viitoare. Asta în caz că nu va apărea mai repede.
Boltă
25/8/2013 10:15:44 pm

Screenshot-ul ăla e din versiunea finală?

Reply
Sorin
26/8/2013 06:47:42 am

Cum se numeste aplicatia aia care furnizeaza detalii despre nivelul de folosinta al cpu din dreapta jos?

Reply

Your comment will be posted after it is approved.


Leave a Reply.